ZVEZDE GRANDA – 03. 06. – cela 31. emisija – 6. krug

– 03. 06. – – 6 krug –

i – (03. 06.)

Nikolina Milosavljević i Jasmin Alievski otvorili su večerašnju emisiju i pokazali koliko su vredno radili sa svojim mentorima Cecom i Đorđem Davidom, a nakon interpretacija žiri je odlučio da su bili ujednačeni osvojivši po pet glasova.

Nikolina je pevala „Crno na belo“, i „Ne idi od mene“, dok se Jamsin predstavio drugačijim repertoarom sa numerama „Sanjao sam noćas da te nemam“ i „General bez činova“.

i – (03. 06.)

Danijel Ajetović i Igor Knežević priredili su pravi spektakl na sceni kada su ukrstili glasove u duelu koji je razgalio žiri koji ih je nagradio sa maksimalnim brojem glasova.

Milijev kandidat nastupio je prvi i izveo je numere „Bele ruže“ i „Kruška“, dok je Snežanin kandidat pevao „Njen oproštaj“ i „Barov bijav“.

Saša Popović pozvao je Voju da uključi iz bekstejdža gde su bile Igorova supruga sa decom kao i sestra, a zatim je podsetio kako se on takmičio u sezoni 2010/2011 sa 12 godina i najavio da će on sedeti u „Zvezdama Granda“ dok njegova deca ne dođu u šou.

i Ena Radojičić – (03. 06.)

Sanela Hasić i Ena Radojičić odmerile su snage u trećem duelu, a kao rivalke u mentorskim ulogama našle su se kumice Ceca Ražnatović i Viki Miljković.

Sanela je večeras odabrala numere „Odvedi me srećo“ i „Spasi me samoće“, dok je naša konobarica odabrala pesme „Idu mi idu“ i „Sanjam da sam s tobom“. Nastupima su podigle sve u studiju na noge, a žiri je na kraju dao svoj sud.

Cecina takmičarka je prošla dalje sa šest glasova, dok je Ena osvojila tri glasa, što je dovoljno da je ponovo gledamo u baražu.

i – (03. 06.)

Dve mlade i talentovane devojke Ivona Damjanović i Maja Jevtić zablistale su večeras na Grandovoj sceni, a lepotom i harizmom očarale su sve u studiju i kraj malih ekrana.

Takmičarka iz tima Ane Bekute odabrala je numere „Lutka“ i „Boginja“, dok je kandidatkinja iz Marijinog tima odabrala pesme „Bato“ i „Senke“.

Iako su se potrudile da nastupom osvoje maksimalni broj glasova, žiri je ipak doneo malo drugačiju odluku. Na kraju je bilo 5:4 u Majinu korist, pa ćemo ove takmičarke ponovo slušati u baražu.

i – (03. 06.)

Sledeći su na scenu izašli Aleksa Šuković iz tima Cece Ražnatović i Slavica Angelova kojoj je mentor Đorđe David. Takmičar iz Kragujevca izveo je „Noć mi te duguje“ od Zdravka Čolića i „Ko ti to grize obraze“ od Tošeta Proeskog za šta je dobio 4 glasa članova žirija, dok je kandidatkinja iz Strumice izabrala da nastupi sa numerama „Melek“ od Edite Aradinović i „Da budeš jednako dobar“ od Maje Odžaklijevske, što je vrednovano sa 5 glasova žirija i obezbedilo duelistima prolazak u baraž.

Nejra i i – (03. 06.)

Šesti takmičarski par ostao je pomalo u senci pravog šoua koji su priredili njihovi mentori, prvenstveno Aleksandar Milić Mili. Na scenu su izašli koji su maestralno otpevali „Barabu“ od Tife i Elvire i „Obećanja“ od Magazina i Tife, a u duelu sa njima našao se Željko Trbojević koji je večeras pevao „Ja volim samo sebe“ od Psihomodo popa i „Odlazak u grad“ od Riblje čorbe. Duetski par spremao se kod Marije Šerifović dobivši zasluženo 6 glasova kao i drugi kandidat koji je u Milijevom timu.

Takmičari su podigli energiju u studiju, a Mili je sve vreme đuskao, zagrlivši više puta Mariju, a dobar „vajb“ zadržan je i tokom glasanja.

i Mustafa Bidžan – (03. 06.)

Kada je u pitanju naredni duel između Cecinog kandidata Dragana Đurića i momka iz Đoletovog tima, Mustafe Bidžana, žiri je bio prilično saglasan.

Šest glasova osvojio je Dragan, dok se Mustafa izborio za tri glasa stručnog žirija što ga je poslala direktno u baraž.

i – (03. 06.)

Zbog Mie Smiljanić iz Cecinog tima i Nejaza Ramčevskog koji ove sezone brani boje tima Viki Miljković kumice su imale razloga da budu izuzetno ponosne.

Oba takmičara su nastupe završili sa po šest glasova zbog čega su im Svetlana i Violeta poletele u zagrljaj.

Pozitivna energija vladala je i u Vojinoj sobi emocija s obzirom da je podrška oba takmičara skakala od sreće.

S obzirom da se Miina sestra takođe bavi pevanjem Saša Popović je odmah pozvao da izađe na scenu.

i – (03. 06.)

Večeras su na glamuroznoj sceni „Zvezda Granda“ kao poslednji par nastupili kandidatkinja Amna Jusić iz tima Marije Šerifović i Darko Gjorgjeski iz tima Svetlane Ražnatović.

U prvom krugu pesama Amna je pevala „Ti si mi u krvi“, pesmu Zdravka Čolića, a Darko „Tajno moja“ koju u originalu izvodi Toše Proeski.

Najveća podrška bili su im članovi porodice i prijatelji iz bekstejdža, a na sceni njihove mentorke.

U drugom krugu Amna je zapevala „Marija Magdalena“ od Doris Dragović, a Darko malo brži ritam, Azisovu pesmu „San Trope“ kojom je studio digao na noge već na prve taktove, a duel se završio sa po pet glasova za svakog kandidata što nije bilo dovoljno da se plasiraju direktno u naredni krug.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Danijel Ajetović, Igor Knežević, Sanela Hasić, Nejra i Eki Prošić, Željko Trbojević, Dragan Ðurić, Mia Smiljanić, Nejaz Ramčevski, Maja Jevtić, Darko Gjorgjeski, Nikolina Milosavljević, Jasmin Alievski, Ivona Damjanović, Aleksa Šuković, Slavica Angelova, Amna Jusić.

You might also like