ZVEZDE GRANDA – 04. 11. – cela 7. emisija

– 04. 11. – – 1. krug –

i – (04. 11.)

Samed Dželo i Omar Džaferoski imali su čast da otvore večerašnju emisiju, a tokom komentarisanja Mili i Bosanac u žestokom okršaju razmenili teške prozivke.

Iako su se oba takmičara pokazala odlično na sceni, žiri je dao prednost Omaru sa 4:3, a Saša Popović je odmah izjednačio rezultat.

i Jelena Kostelnik – (04. 11.)

Nakon što je u prvom pojavljivanju oduševila javnost, večeras je Đula Drini posvađala žiri koji se žestoko prepirao zbog nje.

Naime, Đula se našla u duleu sa Jelenom Kostelnik od koje je bila ubedljivo bolja što je žiri nagradio sa maksimalnim brojem glasova čime je opravdala prašinu koja se digla nakon njenog prvog nastupa.

i Ibrahim Bajramović – (04. 11.)

Nakon nekoliko pojavljivanja u prethodnim sezonama, Stefan Krstić izdominirao u Zvezdama Granda kada je u duelu osvojio šest glasova žirija naspram njegovog protivnika Ibrahima Ibra Bajramovića.

Iako je Stefan očigledno bio dominantniji i pokupio simpatije žirija, i za Ibra su rekli po koju lepu reč, a prva mu se obratila Ana Bekuta koja mu je jedina dala glas.

i – (04. 11.)

U večerašnjoj emisiji došlo je do šoka kada je Popović napustio Zvezde Granda, a na njegovo mesto došla pevačica iz žirija koja je odmah preuzela ulogu vođe.

Napuštanju njegovog mesta prethodio je duel između Ivane Šundić i Lejle Brčaninović u kome je Lejla bila nadmoćnija sa rezultatom 5:2.

i – (04. 11.)

Iako je oduvek važio za njenog mezimca večeras je Ceca zapretila Enisu Todiću nakon poteza koji je šokirao.

Enis se našao u duelu sa Filipom Čavićem u kome je Cecin takmičar bio dominantniji što je žiri nagradio sa šest glasova, ali uprkos jednom glasu pale su pohvale i na račun drugog kandidata.

i – (04. 11.)

Nakon što je Sofija Đekić oduševila svojom interperatacijom, takmičarka prekinula žiri usred komentarisanja i obratila se Popoviću sa neobičnim zahtevom.

Sofija je u duleu protiv Maje Đorđević osvojila simpatije žirija koji je nagradio sa šest glasova, dok je za Đorđevićevu glasamo samo Đorđe David.

Stefan Arsenijević i – (04. 11.)

Nekadašnji učesnik Stefan Arsenijević razočarao žiri nakon povratka u „Zvezde Granda“, a Snežana mu očitala lekciju koji će pamtiti.

Naime, Stefan se našao u duelu sa spremnijim Mirzom Pandur koji je osvojio šest glasova žirija, a gotovo svi su primetili da je Arsa u ranijim pojavljivanjima bio bolji.

Kristina Stanković i – (04. 11.)

Zbog poslednjeg duela Bosanac udario na hit Aleksandre Mladenović koji je izvela jedna od takmičarki zbog čega je izjavio kako su sve mlade pevačice Cecine kopije.

U poslednjem paru predstavile su se Kristina Stanković i Snežana Kačar koja je osvojila svih sedam glasova žirija.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Omar Džaferoski, Đula Drini, Stefan Krstić, Lejla Brčaninović, Enis Todić, Sofija Đekić, Mirza Pandur, Snežana Kačar, Ivana Šundić, Maja Đorđević, Samed Dželo i Filip Čavić.

You might also like