ZVEZDE GRANDA – 07. 10. – cela 3. emisija

– 07. 10. – – 1. krug –

Najgledanije muzičko takmičenje u regionu „Zvezde Granda“, i ove subote dalo je priliku mladim talentima da se pokažu pred stručnim žirijem i pojure u trku za ostvarenje muzičkih snova.

i Danijel Vasić – (07. 10.)

Baš kao što je Saša Popović rekao na samom startu treće epizode nove sezone „Kada Zvezde Granda idu, tu trava ne raste“, a sudeći po samom početku nove emisije tako će biti i ove subote.

Čast, ali i hrabrost da probije led dobio je dvadesetšestogodišnji Mirza Pandur iz Sarajeva koji je pritiskom na taster na crtu izazvao bivšeg učesnika Danijela Vasića iz Vrnjačke Banje koji brani boje tima Ane Bekute.

Mirza se ovoga puta predstavio numerama Adila Maksutovića i Tošeta Proeskog, dok je Danijel zapevao takođe Adilov hit i pesmu Jašara Ahmedovskog.

Kako pravila nalažu, odmah nakon duela žiri je glasao za jednog kandidata, a rezultati su išli u korist Mirzi koji je osvojio neverovatnih sedam glasova.

Ena Mujezinović i – (07. 10.)

Duel koji je izazvao lavinu reakcija i komentara stručnog žirija je između Ene Mujezinović iz Sarajeva i nekadašnje učesnice „Zvezda Granda“ Snežane Kačar iz Stare Pazove.

Devojka iz Sarajeva predstavila se pesmama „Hej Jasmina“ i „Ljubavi moja“, dok je Sneža zapevala Cecin hit „Trula višnja“ i pesmu Viki Miljković „Volim momke koji piju rakiju“.

Odmah nakon njihovog izvođenja usledilo je glasanje žirija, koji su jednoglasno dali prednost Snežani koja brani boje tima Snežane Đurišić.

i – (07. 10.)

Novo pravilo u „Zvezdama Granda„ da pravo na učešće imaju stari kandidati obradovala je mnoge mentore koji se se nekad zalagali za njihov što bolji plasman. To je ove subote u takmičenju posebno usrećilo Cecu Ražnatović kada se u šou vratio njen kandidat iz prošle sezone Enis Todić iz Novog Pazara.

On je učestvovao u duleu sa Mirzom Čauševićem iz Doboja koji je bio u ulozi izazivača, a u pevački dvoboj ušli su sa pesmama „Laku noć“ od Adila i „Prokleta je violina“ Saše Matića koje je otpevao Mirza, i „Eh, da je tuga snijeg“ Dina Merlina i „Srećo, ne krivi me“ Tošeta Proeskog koje je izveo Enis.

Na kraju veoma jakog pevačkog duela, krajnji rezultat bio je 6:1 u korist Cecinog kandidata Enisa.

i Marta Jovičić – (07. 10.)

Đula Drini iz Cazina večeras se pojavila prvi put kao izazivač u „Zvedama Granda„, dok je Marta Jovičić iz Beograda koja je do sada bila u timu Dragana Stojkovića Bosanca, izazvana.

Đula je za prvo pojavljivanje takmičenju odabrala numere „Sedam hiljada suza“ Šemse Suljaković i „Umirem majko“, a Marta je izvela pesme „Ne kumi me majko“ i hit Aleksandre Prijović „Dam, Dam“.

Iako se ovaj duel čino neizvestan do samog kraja, čuvena osmorka je presudila, pa je tako Đula odnela pobedu sa 6 prema 1, dok će Marta ponovo pevati u baražu.

Svetislav Nedeljković i – (07. 10.)

Svetislav Nedeljković iz Novog Sada prvi put je večeras nastupao u „Zvezdama Granda“ i to na poziciji izazivača, dok je Stefan Krstić iz tima Marije Šerifović izazvan u ovom duelu.

Izazivač je otpevao numere „Obriši suze mala moja“ i „Suzo moja Suzana“, dok je izazvani otpevao „Jesen u meni“ i „Mia bela sinjorina“.

Posebno je Saša Popović uživao iz numeru „Suzo moja Suzana“, dok je njegova supruga Suzana Jovanović ovaj nastup posmatrala iz publike. Niko nije očekivao da će se baš ona pojaviti na snimanju emisije i to u momentu kada se izvodi ova pesma.

Duel se završio u Stefanovu korist sa pet golasova, dok će Svetislav večeras ponovo pevati u baražu i boriti se za opstanak u takmičenju.

Sara Nikolić i – (07. 10.)

Duel u ononedeljnoj emisiji takmičenja „Zvezde Granda“ bio je neuobičajen jer je prva kandidatkinja Sara Nikolić (24) iz Beograda sve vreme presedela na stolici, a voditeljka Sanja Kužet istakla je da postoje opravdani razlozi za to i dala joj reč da sama objasni o čemu se radi.

-Zaradila sam diskus herniju, odnosno išijas pre desetak dana i od tada sam na svakodnevnim terapijama. Do pre neki dan sam mislila da neću moći uopšte da dođem jer je moje ustajanje iz kreveta bilo jako teško, ali je izgleda moja želja da se pojavim ovde bila toliko jaka. Jer ja da pevam mogu uvek. Bar ja tako mislim, jer pevam stvarno iz duše – rekla je kandidatkinja čiju je iskrenost publika nagradila aplauzom.

Sanja je umesto takmičarke pritisnula taster za izbor „suparnice“ u duelu i tahnologija je odlučila da to bude kandidatknjia na četvrtoj poziciji Maja Đorđević (24) iz Mladenovca, kojoj je mentor Aleksandar Milić Mili.

Prva kandidatkinja izvela je sa stolice pesme „Lepi moj“ od Snežane Đurišić i „Ti možeš sve, al' jedno ne“ od Zdravka Čolića ali je uspela da osvoji samo jedan glas žirija, dok je sa 6 glasova nakon izvođenja pesama „Da te volim“ od Aleksandre Kovač i „Ja sam dobro“ od Nataše Bekvalac druga kandidatkinja obezbedila prolaz u sledeći krug takmičenja.

i – (07. 10.)

Poslednji muški takmičarksi par u večerašnoj emisiji bili su Danijel Knežević (23) iz Ljubljane koji je bio u ulozi izazivača i Omar Džaferoski (22) iz Skoplja koji je u timu Đorđa Davida.

Danije je izveo pesme „Isti mi je svaki dan“ od Saje Kapića i „Nemoj druže“ od Ivana Kukolja za šta je dobio jedan glas žirija, dok se Omar opredelio za numere „Pesmo moja“ od Zdravka Čolića i „Srce nije kamen“ od Tošeta Proeskog i osvojio 6 glasova žirija.

-Koje budala – prokomentarisao je na kraju Popović.

i – (07. 10.)

Poslednji duel ove subote koji je oduševio žiri odigrao se između Nevene Novaković iz Ugrinovaca koja je bila na poziciji izazivača i Lejle Brčaninović iz Žvinica koja je izazvana u ovom duelu, a koja je do sada radila sa Violetom Miljković.

Ove dve mlade dame priredile su sjajan muzički spektakl u kojem su nijanse odlučivale. Nevena se u ovom duelu predstavila pesmama ,,Ne zaboravi me“ i ,,Senke“ dok je Lejla to učinila numerama ,,Dve muzike“ i „Kleo se kleo“.

Po završetku njihovih izvedi rezultat je bio 4:3 u korist Lejle, tako da je Saša odlučio da svojim glasom izjednači i ostavi mentorki Viki Miljković da odluči koga želi u svom timu a koga šalje u baraž.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Mirza Pandur, Snežana Kačar, Enis Todić, Đula Drini, Stefan Krstić, Maja Đorđević, Omar Džaferoski, Lejla Brčaninović, , Nevena Novaković, Danijel Knežević, Mirza Čaušević.

You might also like