ZVEZDE GRANDA – 10. 06. – cela 32. emisija – Četvrtfinale

– 10. 06. –

i Jasmin Alievski – (10. 06.)

Večerašnju emisiju najgledanijeg takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“ otvorili su mladi i talentovani pevači Petar Bulatović i Jasmin Alievski.

Takmičar iz tima Cece Ražnatović odabrao je pesme „Ovamo cigani“ i „Potražiću oči nešto zelenije“, dok je Jasmin koji brani boje tima Đorđa Davida odabrao numere „Duga“ i „Vagabundo“.

Momci su dali sve do sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a tome svedoči i broj glasova žirija. Već na početku emisije dobili smo prvog polufinalistu, a to je Petar, dok će Jasmin ponovo nastupiti u baražu jer je večeras osvojio četiri glasa.

Danijel Ajetović i Mustafa Budžan – (10. 06.)

Danijel Ajetović i Mustafa Budžan odmerili su snage večeras u drugom po redu duelu u „Zvezdama Granda“.

Takmičar iz Milijevog tima odabrao je pesme „Đelem Đelem“ i „Taši Tanana“, dok je Mustafa odabrao numere „Loše vino“ i „Mogu još da poludim“.

Iako su dali sve od sebe da se što bolje predstave u četvrtfinalu, nisu uspeli da osvoje sve glasove, pa ćemo obojicu gledati ponovo u baražu.

Pre komentara žirija, Saša Popović se obratio gledaocima i otkrio da je Mustafa žrebom vraćen u takmičenje nakon što su Nejra i Eki odustali.

i Mia Smiljanić – (10. 06.)

Do kraja šesnaeste sezone „Zvezda Granda“ nije ostalo još puno, a večeras su na grandioznu scenu izašle dve mlade, talentovane dame Ivona Damjanović iz Sombora koja brani boje tima Ane Bekute i Mia Smiljanić iz Beograda koja je deo tima Svetlane Cece Ražnatović.

Prva je večeras na sceni zapevala pesmu „Ništa tvoje“ Ivona koju su iz sobe emocija podržavali članovi porodice, a zatim i Mia „Do mene je“ koju su iz bekstejdža takođe podržavali članovi porodice.

Posle ovih divnih balada bilo je vreme za nešto brži ritam, pa je tako Ivona zapevala „Nije vetar, nije kiša“, a Mia „Košta me“.

Ovaj zanimljiv duel završen je rezultatom četiri naprema četiri glasa za obe devojke, te su one završile u baražu, a prava je nastup prokomentarisala Marija Šerifović.

Darko Gjorgjeski i – (10. 06.)

Tačno na polovini večerašnje emisije popularnog talent šoua „Zvezde Granda“ kao četvrti par nastupili su Darko Gjorgjeski, Makedonac sa adresom prebivališta u Gracu iz tima Svetlane Cece Ražnatović i Slavica Angelova, Makedonka iz tima Đorđe Davida.

Kao pravi džentlmen, Darko je večeras prvi probio led i na sceni zapevao pesmu „Lutka“, dok je Slavičin izbor bila pesma „Neka te boli“ koji je pevala na makedonskom jeziku.

Nakon balada, na red su došle pesme nešto bržeg ritma, pa je tako Darko izabrao Gastozovu pesmu „Namerno“, a Angelova „Čaroban“ za koju se voditelj Voja Nedeljković našalio da je upravo njemu posvećena.

i – (10. 06.)

Pravi spektakl na sceni „Zvezda Granda“ priredili su Dženan Rakić i Željko Trbojević koji su svojim energičnim nastupom podigli publiku na noge, a koristili su i posebne rekvizite kako bi napravili nezaboravan šou.

Prvi takmičar bio je iscrtan u bojama kao i njegov mentor Đorđe David, dok je drugi kandidat započeo nastup sa maskom ajkule, koju je rado kasnije prihvatio i njegov mentor Aleksandar MIlić Mili.

Prvi takmičar izveo je pesme „Indija“ od Masima Savića i „Opasne igre“ od grupe Triger, dok se drugi kandidat opredelio za „Da mi je biti morski pas“ od sastava Metak i „Let na drugi svijet“ od Divljih jagoda.

Za sjajan program oba kandidata dobila su po 6 glasova i plasirali se direktno u polufinale.

i – (10. 06.)

Na veliku Grandovu scenu izašli su Igor Knežević kome je mentor Snežana Đurišić i Josip Nedić iz tima Viki Miljković koji su odmerili snage u duelu. Prvi kaniddat za „Zvezde Granda“ izveo je pesme „Bela“ od Ivana Kuritća i „Hitno“ od Adila, dok je drugi takmičar odabrao „Perje“ od Milana Stankovića i „Koliko sam usana poljubio“ od Nikole Rokvića.

Prvi kandidat briljirao je na sceni i zasluženo osvojio 6 glasova žirija i plasirao se u polufinale, dok se drugi takmičar sa osvojena 4 glasa morati da potraži sreću za prolaz dalje u baražu.

i – (10. 06.)

Dve prelepe devojke, različitih muzičkih žanrova, Sanela Hasić i Amna Jusić večeras su odmerile snage u pravom duelu u kome su se ukrstili narodnjaci i pop. Sanela je bila nadmoćnija i još jednom u ovoj sezoni osvojila maksimalan broj glasova, za razliku od Amne koja je dobila tri glasa.

Sanela se predstavila sa pesmama „Pristajem na sve“ i „Rođen za mene“, dok je Amna pevala „Idemo dalje“ i „Bitanga i princeza“.

i – (10. 06.)

U poslednjem duelu večeras predstavili su se Hamza Gušić i Sanja Terzić koji su svojim izvedbama podigli ceo studio na noge i oboje osvojili maksimalan broj glasova.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Petar Bulatović, Slavica Angelova, Dženan Rakić, Željko Trbojević, Igor Knežević, Sanela Hasić, Hamza Gušić, Sanja Terzić, , Ivona Damjanović, Amna Jusić i Josip Nedić.

You might also like