ZVEZDE GRANDA – 11. 11. – cela 8. emisija

– 11. 11. – – 1. krug –

Elmin Kovačević i – (11. 11.)

Tokom komentarisanja prvog para, Saša Popović je razotkrio da li Ceca ima dečka.

Prvi kaniddat u večerašnjoj emisiji bio je Elmin Kovačević (28) iz Tešnja koji živi u Hamburgu i koji je pritiskom na čuveni taster izvukao za protivkaniddata Elsana Pilicu (26) iz BIjelog Polja.

Izazivač je na sceni izveo numere „Pod sjajem ružičastih zvezda“ od Šaka Polumente i „Ne daju mi da te volim“, dok je drugi kandidat koji je već u timu Viki Miljković otpevao „Sina“ od Šerifa Konjevića i „Neću, neću dijamante“ od Halida Bešlića.

Nakon nastupa kandidata Popović je najavio glasanje žirija koji je sa 7:0 nedvosmisleno dao prenost drugom takmičaru, ali se taster Cece Ražnatović nešto sporije uključio.

i – (11. 11.)

Marija Šerifović surovo iskrena prema kandidatkinji Irmi Hasić zbog koje je uživo zapevala kako bi joj objasila šta ne treba da radi.

Teodora Mijušković (26) iz Nove Varoši i Irma Hasić (23) iz Tuzle pevale su u muzičkom duelu u večerašnjoj emisiji „Zvezde Granda“, a žiri je i ovoga puta bio jasan i dao nedvosmislenu predost jednoj od dve takmičarke.

i – (11. 11.)

Janko Jankov (26) iz Pernika kod Sofije (Bugarska) i Dejan Dačević (24) iz Čajniča (BiH) odmerili su snage u pevačkom duelu u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ a takmičar iz Bugarske osvojio je više simpatija žirija i sa 6:1 plasirao se direktno u sledeći krug.

Bugarin je izveo pesme „A ti, još me vliš ti“ od Ljube Aličića i „Kraljice srca moga“ od Šabana Šaulića i dok je takmičar iz Bosne i Hercegovine pevao „Dozvolu za ljubav“ od Dejana Matića i hit Marinka Rokvića „Zanela me svetla velikoga grada“.

Nina Šipčić i – (11. 11.)

Nova kandidatkinja Nina Šipčić (20) iz Kule ove subote se našla u duelu „Zvezda Granda“ sa iskusnijom takmičarkom Julijom Petrović (23) iz Bele Palanke, ali njihov pevački dvoboj podelio je članove stručnog žirija.

Nina se predstavila pesmama „Dođi“ i „Opet imam razloga da živim“, dok je Julija iz tima Đorđa Davida odabrala numere „Od ljubavi do mržnje“ i „Nema te žene“, a rezultat ovog duela bio je 5:2 u korist druge takmičarke.

Đorđe Stošić i – (11. 11.)

Duel Đorđa Stošića (25) iz Prokuplja i Farisa Mahinića iz Mostara izazvao je opšti haos u „Zvezdama Granda“, a sve zbog merenja vremena stručnom žiriju, tačnije novog pravila od 30 sekundi koje je od ove sezone uveo Saša Popović.

Iako je ovaj duel odavao utisak da će biti dobar, žiri je na kraju ipak bio u dilemi šta da radi sa kandidatima. Zamerki je bilo mnogo, mada je Faris pobedio sa 5:2.

i – (11. 11.)

Šejla Zonić (29) je svojim neverovatnim talentom i prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ raspametila žiri i gledaoce. Ova takmičarka iz Tuzle predstavila se pesmama „Ne dam bolu da me slomi“ Verice Šerifović i „Nismo smeli“ Marije Šerifović, kojim je dobila kompliment da je zvezda rođena.

Ona se inače ove subote našla u duelu sa nekadašnjom finalistkinjom Andrijanom Petrušovskom (23) iz Skoplja, koja je od ove sezone brani boje tima Cece Ražnatović, a koja se predstavila numerama „Zlatni dan“ i „Ivanova korita“.

Saša Popović je istakao da je ovo jedan interesantan, a pre svega kvalitetan duel, budući da su obe kandidatkinje bukvalno „razvalile“.

i – (11. 11.)

Pretposlednji duel večerašnjeg programa činili su Jasmin Idrizović iz Skoplja sa pozicije izazivača, i Almir Delić iza Maglaja, a kao Jasminova podrška u bekstejdž je došao specijalan gost koga se Saša Popović dobro seća.

Jasmin se žiriju predstavio sa numerama ,,Kao moja Mati“ i ,,Veži me za sebe“, dok se Almir odluči za pesmu ,,Ne voliš me više ti“ i numeru legendarno Željka Samardžića ,,Ne žalim“.

Anđela Tanasković i – (11. 11.)

Poslednji duel ove večeri odžao se između Anđele Tanasković iz Niša i kandidatkinje Marije Šerifović Aleksandre Ivanov iz Kruševca, a po njegovom završetku se dogodila situacija koja je izazvala pravi haos u studiju i žiri kao i publiku dovela dosuza.

U bekstejdžu je kao Aleksandrina podrška stigla i bivša učesnica ,,Zvezda Granda“ Dada Mešaljić, koju je Popović odmah prepoznao i poželeo njoj i njenom detetu svu sreću, nakon čega se brzo prešlo na glasanje.

Žiri je čuo izvedbe obe kandidatkinje, i u potpunosti bio usaglašen u odluci da u naredni krug pošalje takmičarku iz Kruševca sa svih sedam glasova.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Elsan Pilica, Irma Hasić, Janko Jankov, Julija Petrović, Faris Mahinić, Šejla Zonić, Almir Delić, Aleksandra Ivanov, Andrijana Petrušovska, Teodora Mijušković, Jasmin Idrizović i Dejan Dačević.

You might also like