ZVEZDE GRANDA – 12. 05. – cela 27. emisija – 5. krug

– 12. 05. – – 5 krug –

i Nejaz Neki Ramčevski – (12. 05.)

Mladi i talentovani pevači Danijel Ajetović i Nejaz Neki Ramčevski otvorili su u velikom stilu prvu emisiju petog kruga takmičenja „Zvezde Granda“.

Sugurni i sa osmehom na licu stali su na Grandovu scenu i otpevali numere koje su uvežbali sa svojim metorima. Prvi takmičar iz Milijevog tima odabrao je numere „I opet u kafani“ i „Maruška“, dok je kandidat iz tima Viki Miljković odabrao numere „Cigani drumovi“ i „Princeza“.

Momci su dali sve od sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a tome svedoče i glasovi stučnog žirija. Ovog puta su nijanse presudile, pa je tako Danijel odneo pobedu sa samo jedanim glasom više u odnosu na Nekija koji će večeras ponovo nastupati u baražu.

i – (12. 05.)

Kao drugi takmičarski par za večeras na veliku Grandovu scenu izašli su Martina Jozinović i Milan Buklić koji su maestralnim nastupima ostavili sve bez daha.

Za ovo pojavljivanje Martina je odabrala pesme „Ja volim svoj greh“ i „Loko Loko“, dok je Milan odabrao pesme „Ostavljam te samu“ i „A šta da radim“. Svojim pevanjem i odličnom energijom razdrmali su sve u studiju i kraj malih ekrana, a koliko su večeras bili dobri govori i broj glasova koji si doblili od stručnog žirija.

Kako su oboje dobili šest glasova, usledilo je preglasavanje. Martina je odnela pobedu u ovom duleu sa četiri glasa nakon preglasavanja, dok je Milan dobio dva glasa i on će ponovo nastupiti u baražu.

Marija Previšić i – (12. 05.)

U duelu petog kruga „Zvezda Granda“ našli su se Marija Previšić (20) iz Neuma i Semir Džanković (32) iz Novog Pazara dobio je neočekivani obrt, a sve zbog žirija koji su tokom emisije priredili rođendasko iznenađenje Saši Popoviću.

Sve je proticalo po planu, sve dok žiri nije došao na ideju da zasvira Popoviću na uvce i otpeva rođendansku pesmicu, što je direktora iznenadilo.

Marija iz tima Dragana Stojkovića Bosanca predstavila se pesmama „Šta to beše ljubav“ i „Bitanga i princeza“, dok je miljenik Cece Ražnatović odbarao numere „Još je ne zaboravljam“ i „Ne znam gde si“, a nakon duela rezultat je bio izjednačen – 5:5.

Iako je delovalo da će Semir dobiti šesticu, Marija Šerifović je u poslednjem trenutku povukla svoj glas.

Alina Juhart i Srđan Simić – (12. 05.)

Od početka takmičenja u „Zvezdama Granda“ Alina Juhart (30) iz Beograda i Srđan Simić (20) iz Teslića privlačili su veliku pažnju javnosti i briljirali iz kruga u krug, ali u petom kolu nisu dali svoj maksimum i na iznenađenje mnogih ispali iz šoua.

Alina je u dogovoru sa mentorkom Cecom Ražnatović odabrala da se predstavi pesmama „Replay“ i „Martini“, dok je miljenik Đorđa Davida otpevao numere „Kopriva“ i „Sretan put“. Uprkos odličnim kostimima i šouu koji su doneli na sceni, žiri nije mogao da glasa za njihov prolazak dalje.

i – (12. 05.)

Lidija Matić iz tima Snežane Đurišić večeras je ukrstila glas sa Draganom Đurićem koji brani boje Cecinog tima u pravom narodnom duelu u kome su oboje pokazali rad i napredak koji je žiri nagradio.

Nakon što je Lidija izvela numere „Bitku sam izgubila“ i „Slađano moje“, a Dragan „Pokloni poljubac prijatelju starom“ i „Moj sokole“, žiri je odlučio da su bili podjednako dobri i zaslužili maksimalan broj glasova što ih je oboje odvelo direktno u naredni krug.

Jovana Veljković i – (12. 05.)

U pravom ženskom duelu večeras su se našle Jovana Veljković i Milica Trajkov koje su odmerile muzičke snage i dale sve od sebe da se plasiraju u sledeći krug, međutim ni jedna ni druga nisu uspele da zadovolje kriterijume žirija.

Jovana se predstavila pesmama „Kad bi bio blizu“ i „Upravo ostavljena“, dok je Milica pevala „Ja volim svoj greh“ i „Motori“, a svojim zanimljivim scenskim nastupom pokupila je simpatije i bila nadmoćnija od svoje koleginice osvojivši jedan glas više, odnosno pet tastera podrške.

i – (12. 05.)

Na veliku scenu „Zvezda Granda“ sledeći su nastupili Dženan Rakić i Nikolina Milosavljević, a šarmantni takmičar iz Bihaća priredio je emotivni šou na sceni, osvojivši svih 6 glasova članova žirija čime se direktno plasirao u 6. krug takmičenja, dok je kandidatkinja iz tima Cece Ražnatović morala da se zadovolji sa 3 glasa.

Takmičar iz tima Đorđa Davida inspiraciju za prvu pesmu pronašao je u voditeljki Sanji Kužet, gledajući netremice u nju dok je izvodio „Ako tražiš nekoga“ od Prljavog kazališta. Potom je kandidatkinji pomogao u muškom vokalu u Cecinoj numeri „Ljubav fatalna“, a na kraju je podigao sve na noge pesmom „Benzina“ od Masima dobivši zasluženo ovacije publike.

Rajo Simonović i Alen Kotorić – (12. 05.)

Poslednji su večeras u „Zvezdama Granda“ nastupili Rajo Simonović iz tima Snežane Đurišić i Alen Kotorić koji se pripremao kod Viki Miljković. Prvi takmičar je otpevao „Poznaćeš me“ od Harisa Džinovića i „I kad me svi zaborave“ od Marinka Rokvića, dok se drugi kanididat predstavio u duelu sa numerama „Dvadesete“ od Halida Bešlića i „Najlepšu haljinu večeras obuci“ od Asima Brkana. Ipak, nijedan ni drugi nisu uspeli da dobiju više od 3 glasa članova žirija.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Danijel Ajetović, Martina Jozinović, Milan Bukilić, Lidija Matić, Dragan Đurić, Dženan Rakić, , , Semir Džanković, Milica Trajkov i Nikolina Milosavljević.

You might also like