ZVEZDE GRANDA – 13. 05. – cela 28. emisija – 5. krug

– 13. 05. – – 5 krug –

Alen Skopljak i Mustafa Bidžan – (13. 05.)

Alen Skopljak i Mustafa Bidžan imali su čast da otvore večerašnju emisiju, međutim ni jedan ni drugi nisu uspeli direktno da se plasiraju dalje.

Marijin kandidat, Alen, pevao je pesme „Sve još miriše na nju“ i „Merak mi je“ za šta je nagrađen sa pet glasova žirija, dok je Mustafa iz tima Đorđa Davida osvojio glas manje izvodeći numere „Ptica bijela“ i „Nepoznat broj“.

Željko Trbojević i Adna Svraka – (13. 05.)

Željko Trbojević i Adna Svraka, kandidati su koji su ostavili utisak svojom autentičnom pojavom na sceni, a večeras su po peti put dali sve od sebe da dokažu da su vredni ostajanju u najgledanijem muzičkom šou.

Milijev pulen Željko, ovog puta predstavio se pesmama „Ti me izluđuješ“ i „Mala grupa pedera“, dok je Adna pevala „Oro“ i „Luče“, ali sudeći po glasovima žirija, oni su podbacili i osvojili po tri glasa kao i šansu da se bore u baražu.

Maja Jevtić i Melis Jusić – (13. 05.)

Neočekivano se dešava u „Zvezdama Granda“, pa i da se među takmičarima nađe i trudnica. Maja Jevtić (27) iz Rogatice iznenadila je žiri u petom krugu kad se pojavila sa stomakom.

Inače, ona se našla u duelu sa Melisom Jusićem (23) iz Ljubljane, takmičarom iz tima Snežane Đurišić, dok lepa trudnica brani boje tima Marije Šerifović.

Prvi takmičar predstavio se pesmama „Gde ste sada drugovi“ i „Moje bivše žene“, dok je Maja odabrala numere „Zrno bibera“ i „Manastirska vrata“, a krajnji rezultet bio je 6:5 u trudnicinu korist.

Amir Duraković i Velsan Zulović – (13. 05.)

U drugoj emisiji petog kruga „Zvezda Granda“ Amir Duraković (25) iz Sarajeva ukrstio je glas sa Velsanom Zulovićem (25) iz Bijelog Polja, a kranji rezulat bio je 5:3 u korist drugog kandidata.

Prvi takmičar iz tima Viki Miljković predstavio se pesmama „Ti mene ne voliš“ i „Ti meni lažeš sve“, dok je kandidat Đorđa Davida otpevao numere „Nek to budem ja“ i „Mećava“, ali žiri nije bio oduševljen njihovim nastupima.

Aleksa Šuković i Sara Milivojević – (13. 05.)

Kao sledeći takmičarski par na scenu „Zvezda Granda“ izašli su Aleksa Šuković i Sara Milivojević, a takmičarka je bila za nijansu bolja i zasluženo je sa osvojenih 6 glasova obezbedila direktan plasman u sledeći krug. Kandidatkinja je inače bila vraćena odlukom produkcije, a pokazalo se da je to bila mudra odluka.

Ena Radojičić i Amna Jusić – (13. 05.)

Ena Radojičić iz tima Viki Miljković i Amna Jusić kojoj je mentor Marija Šerifović nastupale su sledeće na velikoj Grandovoj sceni. Prva takmičarka je otpevala „Nisam ti ja baš bilo ko“ od Nede Ukraden i „Boli me uvo za sve“ od Lepe Brene, dok se druga kandidatkinja opredelila za pesme „Loše vino“ od Zdravka Čolića i „Luče“ od Milene Vučić.

Igor Knežević i Darko Gjorgjeski – (13. 05.)

Večeras su kao pretposlednji par u najgledanijem muzičkom šou programu „Zvezde Granda“ nastupila dva talentovana mladića. Igor Knežević iz Žablja koji je u timu Snežane Đurišić i Darko Gjorgjeski iz Gostiva (Severna Makedonija) koji je u timu Svetlane Cece Ražnatović.

Prvu pesmu koju je Igor večeras zapevao bila je „Veruj u nas“ nakon koje je odmah dobio tri glasa, a zatim „Buzuki“ dok ga je iz sobe emocija sve vreme bodrio otac, ali i mentorka.

Darko je nastupao kao drugi takmičar, a večeras je zapevao „Živi moje milo“ i „Zek, zek“. Podrška je iz sobe emocija ovog puta izostala, ali je uz takmičara celo vreme bila mentorka Svetlana Ražnatović Ceca.

Ovaj fantastičan duel završio je rezulatom šest naprema šest, te su oba kandidata mogla da odahnu jer su uspela da se direktno plasiraju u naredni krug takmičenja.

Posebno srećne bile su njihove mentorke koje su im odmah pritrčale u zagrljaj i iskreno čestitale prolazak u naredni krug.

Jasmin Alievski i Viktorija Lučić – (13. 05.)

Večeras su kao poslednji par nastupili Makedonac Jasmin Alievski iz tima Đorđe Davida i Beograđanka Viktorija Lučić koja je u timu Svetlane Cece Ražnatović.

Jasmin je večaras zapevao „Zajdi, zajdi“ i „Po tebe“ dok ga je iz bekstejdža podržavala verenica. Viktorija se večeras predstavila pesmama „Kruna“ i „Luče“, a velika podrška bili su joj prijatelji i mentorka.

Nakon što su na najbolji način pokušali da na veliku scenu donesu izabrane numere, ovaj duel završen je rezultatom šest naprema šest što je takmičare i njihove mentore veoma obradovalo, a kako i ne bi kada im je prolazak u naredni krug odlukom žirija bio zagarantovan.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: .

You might also like