ZVEZDE GRANDA – 14. 10. – cela 4. emisija

– 14. 10. – – 1. krug –

Haris Skarep i – (14. 10.)

Na samom startu večerašnje emisije, usledila je svađa zbog Harisa Skarepa oko koga se žiri otimao u čijem timu treba da bude takmičar.

Naime, na poziciji izazivača našao se Haris Skarep iz Novog Pazara koji je imao je čast da otvori emisiju pesmom „Za venčanim stolom“ , dok se na drugoj poziciji predstavio Dejan Dačević iz Čajniča sa pesmom,“Čemu ovo sve“.

Kao bržu pesmu Skarep je odabrao „Zaviri u moje srce“, a Dejan „Sve je prodaju“, da bi žiri presudio u korist Dejana sa glasovima 5:2, čime je Dačević ostao u timu Snežane.

Valentina Matić i – (14. 10.)

U želji da se pokažu u što boljem svetlu, učesnici često preteraju, zbog čega je Marija poludela zbog takmičarke koja peva rok i narodnjake kada joj je održala lekciju za pamćenje u nadi da će primeniti njene savete.

Nakon muškog duela koji je otvorio emisiju, Valentina Matić iz Bratunca i Irma Hasić iz Tuzle predstavile su se na velikoj sceni „Zvezda Granda“.

Valentina je pevala „Tango“ i „Jeleče“ i tako predstavila sebe u rok i narodnom stilu, dok je Irma odabrala „Korake ti znam“ i „Taj život moj“ i nakon jednoglasne odluke žirija ostala u timu Ane Bekute.

i Ivan Simić – (14. 10.)

Treći duel u kome su se našli Faris Mahinić i Ivan Simić izazvao je haos u studiju zbog Milija, kada je Snežana priznala da je za sve kriva, a Popović pobesneo.

Do polemike među članovima žirija došlo je kada je Faris koji je pevao „Kad sretneš Hanku“ i „Kad bi znala šta mi srcu značiš“ nadjačao Ivana koji se predstavio numerama „Noć mi te duguje“ i „Balkan“ i tako završio kod Milija u timu, što je prvo prokomentarisala Ana Bekuta.

Anđela Arman i – (14. 10.)

Iako smo navikli na oprečna mišjenja i čarke među članovima žirija, nakon jednog duela je Saša Popović u čudu zbog ravnodušnosti žirija na takmičarke koje su izazvale gotovo identično mišljenje.

Izazivač Anđela Arman iz Vršca delila je scenu sa Aleksandrom Ivanov iz Kruševca kada je žiri glasao 4:3 u korist Aleksandre, da bi Saša Popović izjednačio rezultat i njihovu sudbinu ostavio u rukama Marija Šerifović.

Armanova je pevala „Zagrli“ i „Košta me“, dok je iskusno već viđeno lice na Grandovoj sceni odabrala numere „Stine“ i „Zaslužio si sve“.

Nenad Vitorović i – (14. 10.)

Tokom komentarisanja kandidata, na sceni dogodila se nezgoda kada je Sanja Kužet odbrusila Popoviću kao nikada do sad, a Mili pritrčao u pomoć voditeljki u nevolji.

Ovom nemilom događaju prethodio je duel Nenada Vitorovića koji je izveo numere „Dugujem ti sebe“ i „Oprosti mojoj mladosti“ i Elsana Pilice iz tima Viki Miljković koji je pevao „Robinja“ i „Sudbina me na put šalje“. Nakon jednoglasne odluke žirija u korist Pilice, kandidat je ostao u timu Viki Miljković.

i – (14. 10.)

Kada čuju potencijal kod nekog takmičara, članovi žirija spremni su na sve, a jedna situacija obeležila je emiisju jer se to još nije desilo u „Zvezdama Granda“. Takmičarka pevala 3 puta nakon nastupa, Ceca joj pripretila kada je čula koliko može.

Potpuni haos u studiju dogodio se nakon duela Sanje Stanković iz Leskovca i Julije Petrović iz Bele Palanke, u kome je žiri jednoglasno podržao Juliju koja je u timu Đorđa Davida.

Lekovčanka je pevala pesme „Pristajem na sve“ i „Oči, oči“ za koje su svi smatrali da je pevala prenisko.

i – (14. 10.)

Po prvi put na Grandovoj sceni predstavio se šesnaestogodišnji Robert Kamberović koji se direktoru istakao još na audiciji za „Zvezde Granda“. Nakon niza izgovora, Popović naterao takmičara da se pojavi u emisiji, a razlog zbog koga je zamalo odustao je hit.

Robert se predstavio pesmama“Da je krv voda“, i “ Daću ti sve što treba“, dok je njegov duelista bio poznato lice, Almir Delić koji je pevao „Što mi oči nemaju svanuća“ i „Nikad mi se bolan ne spava“ i koji je ovog puta dobio 6 glasova žirija, dok je podšku Kamberoviću dao samo Mili.

i Beta Sudar – (14. 10.)

Nakon jedne sezone pauze, Andrijana Petrušovska vratila se u takmičenje i pokidala. Ceca je uzela pod svoje i u potpuno drugačijem izvođenju oduševila žiri.

Iako smo je upamtili kao pop izvođača, nekadašnja finalistkinja se predstavila pesmama „Ako zgrešam neka izgoram“ i „Živote moj“, dok je njen izazivač Beta Sudar iz Hrvatske pevala „Nije ljubav to“ i „Ljubavi moja“, a žiri je presudio u korist Makedonke koja ih je oduševila.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Faris Mahinić, Andrijana Petrušovska, Dejan Dačević, Aleksandra Ivanov, Elsan Pilica, Irma Hasić, Almir Delić, Julija Petrović,, , Sanja Stanković i Robert Kamberović.

You might also like