ZVEZDE GRANDA – 17. 06. – cela 33. emisija – Četvrtfinale

– 17. 06. –

i – (17. 06.)

Čast da otvore poslednju emisiju pre velikog polufinala imali su Aleksa Šuković i Maja Jevtić koji su to učinili na najbolji mogući način osvojivši simpatije žirija i po šest glasova.

Aleksa se predstavio pesmama „Plavuša“ i „Drska ženo plava“, dok je Maja odabrala „Ja nemam drugi dom“, i „Ne kunite crne oči“.

i – (17. 06.)

Dragan Đurić i Martina Jozinović drugi su par koji je nastupao večeras i osvojio maksimalan broj glasova žirija.

Dragan se predstavio pesmama „Rekla si mi da ne voliš zimu“ i „Bosno moja jabuko u cvetu“, dok je Martina pevala „Nije ljubav to“ i „Štikla“, a nakon preglasavanja direktan prolazak u polufinale slavila je Martina.

Nejaz Neki Ramčevski i Sara Milivojević – (17. 06.)

Kriterijume članova žirija pred polufinale je veoma teško ispuniti, a u to su se uverili Nejaz Neki Ramčevski iz tima Viki Miljković i mlada Sara Milivojević koja ove sezone brani boje tima Ane Bekute.

Sudeći po reakcijama čuvene osmorke, do poslednjeg trenutka dvoumili su se oko glasova. Ipak duel se završio sa po četiri tastera za oba kandidata.

Ksenija Tanu i Milica Trajkov – (17. 06.)

Da su takmičarke ozbiljno shvatile svoje uloge u završnoj fazi ove sezone „Zvezda Granda“ svedoči duel Ksenije Tanu iz tima Marije Šerifović i Milice Trajkov kojoj je mentor Aleksandar Milić Mili.

Neverovatnim transformacijama, od muzičkih žanrova, preko stajlinga do scenskih performansa devojke su bukvalno zapalile Grandovu scenu.

Žiri je pomno pratio svaki njihov korak, a duel se završio prednošču Beloruskinje koja je osvojila pet glasova, dok se devojka iz Makedonije izborila za jedan glas manje.

i – (17. 06.)

Milan Bukilić iz Podgorice i Nikolina Milosavljević iz Prokuplja pokazali su večeras da su zasluženo stigli do četvrtfinala najgledanijeg takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“.

Takmičar iz tima Đorđa Davida odabrao je pesme „Selma“ i „Te noći smo se potukli zbog nje“, dok je takmičarka iz tima Cece Ražnatović odabrala pesme „Neka ide život“ i „Idu mi dani“.

Publika u studiju i kraj malih ekrana uživala je u njihovim maestralnim nastupima, ali i žiri koji je takmičare nagradio maksimalnim brojem glasova.

i – (17. 06.)

Mlade i talentovane pevačice Lidija Matić i Viktorija Lučić odmerile su snage u šetom po redu duelu u „Zvezdama Granda“.

Za ovo pojavljivanje takmičarka iz tima Snežane Đurišić odabrala je pesme „Zvona“ i „Đavo“, dok je takmičarka iz tima Cece Ražnatović odabrala numere „Moja poslednja i prva ljubavi“ i „Čaje Šukarije“.

Iako su dale sve od sebe da se što bolje pokažu, ovog puta nisu uspele da osvoje sve glasove žirija. Lidija je osvojila tri glasa, Viktorija 4, tako da ćemo obe gledati ponovo u baražu.

Velsan Zulović i – (17. 06.)

Sledeći su u borbu za polufinale takmičenja „Zvezde Granda“ izašli Velsan Zulović iz tima Đorđa Davida i Semir Džanković kome je mentor Ceca Ražnatović. Takmičari su razočarali žiri na sceni koji im je dodelio svega po 3 glasa.

i – (17. 06.)

Čast da nastupe poslednji u četvrtfinalu ove sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ pripala je Nenadu Kostovu iz tima Cece Ražnatović i Raju Simonoviću kome je mentor Snežana Đurišić.

Prvi takmičar izveo je pesme Željka Samardžića i Saše Kovačevića, dok je drugi kandidat izabrao pesme Harisa Džinovića i Miroslava Ilića. Nakon glasanja žirija drugi takmičar plasirao se sa osvojenih 6 glasova direktno u polufinale, dok je prvi kandidat dobio svega 4 glasa i svoju šansu će potražiti u baražu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Aleksa Šuković, Maja Jevtić, Dragan Đurić, Martina Jozinović, , Milan Bukilić, Nikolina Milosavljević, Lidija Matić, Viktorija Lučić, Semir Džanković, Nenad Kostov i Rajo Simonović.

You might also like