ZVEZDE GRANDA – 18. 11. – cela 9. emisija

– 18. 11. – – 1. krug –

Jovana Stanković i – (18. 11.)

Ove subote „Zvezde Granda“ počele su žestoko. Duel dve talentovane vršnjakinje ostavio je žiri bez teksta, ali ih i „bacio“ na teške muke.

Sedamnaestogodišnja Jovana Stanković iz Beograda večeras je zapevala „Kuda idu ostavljene devojke“ i Brenin hit „Miki, Mićo“. U istom ritmu nastavila je i talentovana Adela Smajlović (18) koja se predstavila Breninim numerama „Poželi sreću drugima“ i „Imam pesmu da vam pevam“.

Sudeći po izrazu lica čuvene osmorke jasno je bilo da su u velikoj dilemi kada su u pitanju glasovi s obzirom da su obe devojke bukvalno pokidale.

Ipak, konačan rezultat bio je 4:3 u korist Adele, dok su Jovani podršku pružili Marija, Mili i Đorđe.

Međutim, Saša Popović odlučio jenda dodatno zakuva situaciju i iskoristio svoje pravo da izjednači glasove.

David Osmanović i – (18. 11.)

Težak zadatak bio je pred dvadesetogodišnjim momkom iz Niša, Davidom Osmanovićem koji se prvi put pojavio u „Zvezdama Granda“ i odmah stao na crtu Bobanu Laziću, veteranu ovog takmičenja.

Talentovani Nišlija predstavio se numerala Adila „Maskenbal“ i Šabana Šaulića „Gde ste sada drugovi“, dok je Bole odabrao pesme „Tražiću ljubav novu“ i „Dajte vina hoću lom“.

i Valetina Cvetković – (18. 11.)

Duel između Milice Kostadinović (17) iz Ciriha i Valetine Cvetković iz Beča pamtiće se po brojnim iznenađenjima, ali i lavinom komentara stručnog žirija koji će se još dugo prepričavati.

Mlada Milica večeras se predstavila pesmama „Poslednji let“ i „Da, da, da“, dok je Valentina zapevala „Dođi što pre“ i hit Zlate Petrović „Aj, vino, vino“.

Njegoš Turkić i – (18. 11.)

U duelu Njegoša Turkića (22) iz Šipova i brata nekadašnje pobednice „Zvezda Granda“ Teodore Toković, Lazara Živanovića uživala je i publika u studiju, ali i stručni žiri.

Iako se prvi put pojavio na Grandovoj sceni, Njegoš je dao sve od sebe da briljira i savlada tremu koja je ovoga puta bila očigledna.

Ana Đokić i – (18. 11.)

Dve osamnaestogodišnjakinje odmerile su snage u duelu u takmiečnju „Zvezde Granda“, a Beograđanka Ana Đokić izazvala je na muzički megdan kandidatkinju Mariju Ćirić iz Zaječara koja je u timu Viki Miljković.

Prva kandidatkinja izvela je numere „Tako lako“ od Dženana Lončarevića i „Luče“ od Milene Vučić, dok je druga takmičarka na sceni otpevala „Poželi sreću drugima“ od Lepe Brene i „Dam, dam, dam“ od Aleksandre Prijović.

Žiri je glasao 4 prema 3 u korist prve kandidatkinje, a o tome ko će otići dalje odlučiće Saša Popović uz konsultaciju sa Viki Miljković.

i – (18. 11.)

Mladi Inel Nukić (17) iz Živinica sa numerama „Šadrvani“ od Šabana Šaulića i „Zbog tebe sam vino pio“ od Šerifa Konjevićai stao je na crtu iskusnom Velešaninu Mikiju Sekulovskom (36) iz tima Cece Ražnatović koji je na sceni izveo pesme „Nakon svih ovih godina“ od Bijelog dugmeta i „Alfa Romeo GTA“ od Dade Topića.

Iskustvo je ovoga puta presudilo a Sekulovski koji je podigao atmosferu i uz čiji nastup je Đorđe David đuskao sa 6 osvojenih glasova izborio je plasman dalje.

i – (18. 11.)

Poslednji ženski duel za večeras odigrao se između Dijane Krnete na poziciji izazivača, i Đule Drini na poziciji izabrane.

Dijana se žiriju i publici predstavila numerama ,,Oženićeš se ti“ i ,,Poker u dvoje“ , dok se Đula odlučila za ,,Prođi sa mnom ispod duge“ i pesmu Ane bekute ,,Ostavljena“.

Nakon što su čili izvedbe obe devojke, žiri je bio usaglašen i rezultatom 7:0 poslao Đulu u dalji krug, što njen mentor Dragan Stojković Bosanac pozdravio velikim ovacijama.

Tilen Lotrtič i Goran Dimič – (18. 11.)

Čast da kao poslednji takmičarski par zatvore večerašnju epizodu „Zvezda Granda“ dobili su Tilen Lotrtič Anđelo koj dolazi iz Slovenije i Goran Dimič iz Žablja.

Anđelo se predstavio pesmama „Ne mogu da te ne volim“ i „Glavo luda“ dok se Goran odlučio za numere „Bela“ i „Buzuki“.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Adela Smajlović, Boban Bole Lazić, , Lazar Živanović, Marija Ćirić, Miki Sekulovski, Đula Drini, , , Dijana Krneta, Inel Nukić i Milica Kostadinović.

You might also like