ZVEZDE GRANDA – 20. 05. – cela 29. emisija – 5. krug

– 20. 05. – – 5 krug –

i – (20. 05.)

Duel koji će se pamtiti, po dobroj pesmi, ali i žestokim rasprsavama bio je između Violetinog kandidata Josipa Nedića i momka iz tima Cece Ražnatović, Nenada Kostova.

Violetin takmičar rešio je da u petom krugu malo izmeni repertoar na koji je pubika navikla od njega te je zapevao numeru „Ne veruje srce pameti“ i pesmu „Zorica“ koje su izazvala oprečne reakcije. Poptuno drugačiji stil bio je Nenadov izbor koji se voga puta predstavio pesmama „Sipajte mi još jedan viski“ i „Ista ja“.

Pre onog žestokog dela koji je usledio kada je žiri počeo da komentariše, vladala je bajkovita atmosfera, a Ceca i Popović su u jednom trenutku čak i zaplesali.

Josip je osvojio pet glasova, dok je Kostov uspe da se izbori za maksimalnih šest tastera.

Ksenija Tanu i – (20. 05.)

Veoma interesantna situacija dogodila se tokom duela Beloruskinje Ksenije Tanu iz tima Marije Šerifović i Đoletove takmičarke Slavice Angelove. Naime, takmičarke su odabrale istu numeru Parnog valjka pod nazivom „Ugasi me“ i na sceni priredile spektakl.

Iako potpuno različit način interpretacije, obe su uspele da fasciniraju žiri što ih je dovelo do maksimalnog broja glasova.

i Mahir Petrović – (20. 05.)

Tenzija u „Zvezdama Granda“ sve je veća kako se kandidati i njihovi mentori približavaju finalu, a u šestom krugu je eskalirala kada je takmičar odbrusio Mariji Šerifović.

Sve je počelo sa duetom Sanele Hasić (25) iz Banovića i Mahira Petrovića (26) iz Gornjeg Vakufa, u kom je sa šest glasova trijumfovala prva kandidatkinja, dok je drugi dobio samo tri glasa.

Inače, Sanela je sa svojom mentorkom Cecom Ražnatović odabrala pesme „Ko me jednom prevari“ i „Slađano moje, Slađano“, dok je takmičar iz tima Dragana Stojkovića Bosanca otpevao numere „Ti samo ti“ i „Još te volim“ koje žiri nije ocenio kao najbolje.

i – (20. 05.)

Sanja Terzić (20) iz Užica nije imala lak zadatak u „Zvezdama Granda“, budući da se u duelu našla sa bratom i sestrom koji od početka takmičenja važe za favorite. Ipak, u šestom krugu dogodio se neverovatan obrt.

Takmičarka iz tima Cece Ražnatović briljirala je izvođenjem pesama „Varaš me, varaš me“ i „Nema ćara od bećara“, dok su Nejra (24) i Eki (29) Prošić iz Cazina razočarali predstavljanjem u numerama „Ne smem da se zaljubim u tebe“ i „Crni sneg“, te je rezultat na kraju bio 6:4 za Sanju.

Anastasija Okolišan i Aleksa Lalović – (20. 05.)

Anastasija Okolišan i Aleksa Lalović kao šesti po redu par za večeras stali su na Grandovu scenu sa velikom željom da daju svoj maksimum.

Takmičarka je odabrala numere „Najgora“ i „Haljina“, a takmičar „Zrno mudrosti“ i „Povredi me“. Iako su se potrudili oko nastupa, dogodilo se ono što niko nije očekivao.

Samo su Ceca i Viki dale glasove takmičarima, tako da su oboje napustili takmičenje za ovu sezonu. Žiri je kratko dao svoje komentare, a kritike su dobili i Anastasija i Aleksa.

Katarina Mulavdić i – (20. 05.)

Mladi i talentovani takmičari Katarina Mulavdić i Petar Bulatović odmerili su snage u petom po redu duelu u „Zvezdama Granda“.

Takmičarka iz Milijevog tima odabrala je numere „Željo moja“ i „Bruka“, dok je kandidat it Cecinog tima odabrao pesme „Nije život jedna žena“ i „Ja sam tvoj i kad spavam sa njom“.

Oboje su dali sve od sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a tome svedoči i broj glasova čuvene osmorke. Petar se direktno plasirao u naredni krug sa maksimalnim brojem glasova, dok ćemo Katarinu slušati ponovo u baražu, ona je dobila tri glasa koja su bila dovoljna da večeras ponovo nastupi.

Nakon nastupa usledili su komentari žirija koji je izneo pohvale i kritike na račun oba nastupa, a koje će mladim pevačima siguno poslužiti da u nastavku budu još bolji.

i – (20. 05.)

Pretposlednji par ove subote u „Zvezdama Granda“ činile su dve mlade, talentovane devojke, Mia Smiljanić iz tima Svetlane Cece Ražnatović i Ivona Damjanović kojoj je mentorka Ana Bekuta.

Mia je večeras pevala „O, da li“, pesmu Dragane Mirković i „Omaklo mi se“ od Ivane Selakov, a Ivona „Gradske priče“ i „Romale, romali“.

Tokom nastupa dve talentovane mlade dame na sceni je vladala sjajna atmosfera, a u bekstejdžu je bila žurka, podršku su im iz sobe emocija pružale kolege takmičari.

Duel je završen sa po četiri glasa za svaku kandidatkinju.

Mila Smiljković i – (20. 05.)

Kao poslednji par u večerašnjoj epizodi „Zvezda Granda“ nastupali su Mila Smiljković iz Niša i Hamza Gušić iz Zagreba. Mila je pevala „Junaci s Košara“ i „Najlepše želje“ od grupe „Zemlja gruva“, a Hamza „Nema me“ i „Ti i ja“ od Ljube Aličića.

Oba takmičara večeras su bili u elegantnim crnim kombinacijama, a tokom nastupa podržavali su ih emotivni partneri. Milu dečko, a Hamzu supruga.

Tokom izvođenja pesama i Mila i Hamza dobili su po dva glasa od muzičkog žirija, a duel se završio rezulatom četiri naprema tri glasa za Hamzu Gušića, oba kandidata završila su u baražu, a nastup je prvi komentarisao Aleksandar Milić Mili.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Nenad Kostov, , Slavica Angelova, Sanela Hasić, Sanja Terzić, Petar Bulatović, Josip Nedić, Nejra i , Mia Smiljanić, Ivona Damjanović i Hamza Gušić.

You might also like