ZVEZDE GRANDA – 21. 10. – cela 5. emisija

– 21. 10. – – 1. krug –

Vanja Vrećo i – (21. 10.)

Rođaka pevača Boža Vreća pojavila se u „Zvezdama Granda“ i već na prvu podelila žiri. Vanja Vrećo iz Sarajeva (31) ove subote našla se u duelu sa Valentinom Cvetković iz Beča (31), ali nije uspela da prođe dalje.

Vanja se predstavila pesmama „Nevinost“ i „Pokorno“, dok je druga kandidatkinja otpevala „Stoput sam se zaklela“ i „Da, da, da“, ali je na kraju Valentina dobila više glasova i plasirala se u dalji tok takmičenja.

i – (21. 10.)

Da, dobro ste pročitali da je Saša Popović zapretio takmičaru diskvalifikacijom u „Zvezdama Granda“, a razlog je pomalo nesvakidašnji za ovo muzičko takmičenje.

Naime, ove subote u najgledanijem talent šouu u duelu su se našli Nikola Savić iz Prokuplja na poziciji izazivača, i Lazar Živanović iz Beograda koji je naljutio kreativnog direktora Granda, budući da je po drugi put došao sam.

i Abida Milkunić – (21. 10.)

Šou „Zvezde Granda“ već dve decenije donosi najbolju zabavu. Ipak, da ne ide baš uvek sve glatko dokazuje ovonedeljna emisija u kojoj je Viki Miljković bila na nikad težim mukama zbog odluke koju je morala da donese.

Sve je krenulo od duela Marije Ćirić (18) iz Zaječara i Abide Milkunić (23) iz Živinica koja je u timu Viki Miljković.

Prva kandidatkinja predstavila se pesmama „Da je tuga snijeg“ i „Ti možeš sve“, dok je druga odabrala numere „Imaš mene, nisi sam“ i „Ni kriva, ni dužna“.

Na kraju duela rezultat je bio 4:3 u korist Marije Ćirić, ali je Saša Popović imao pravo da izjednači ili da direktno pusti Mariju,

i Isak Šabanović – (21. 10.)

Miki Sekulovski (36) iz Velesa oduševio je žiri prvim nastupom u „Zvezdama Granda“ i već na samom startu dobio potencijalni status zvezde, baš kao što je pre tri godine bio slučaj sa Isakom Šabanovićem.

Ovaj simpatični momak pokupio je sve komplimente na račun svog talenta koji je tek u 36. godini odlučio da pokaže širokim narodnim masama i to pojavljivanjem u najgldeanijem talent šouu.

On se ove subote našao u duelu sa Pericom Veljkovićem (19) iz Beograda i dokazao kako se rokenrol bori protiv narodnjaka, za šta je dobio neverovatne pohvale stručne osmorke koja čini žiri.

Nakon maestralnog izvođenja makedonske pop pesme, kao i hita „Što sad ljubav ima s tim“, Miki je ubedljivo pobedio svog protivnika sa 6:1.

i – (21. 10.)

Svašta se dešava u „Zvezdama Granda“, pa vas neće mnogo iznenaditi što je Marija Šerifović rasplakala takmičarku.

Duel između Nađe Mujezinović (24) iz Sarajeva i već poznatog lica, Antonije Čerkez koja je branila boje tima Dragana Stojkovića Bosanca izazvao je lavinu komentara.

Još tokom Nađinog prvog predstavljanja na Grandovoj sceni jasno je bilo da je žiri očaran njenim glasom, a ravnodušan nije bio ni Saša Popović.

-Ako se sećam Nađa ti si u Sarajevu bila na audiciji pred sam kraj, igrala si. Pa ja sam očekivao ono ludilo kao što je tamo bilo, igranje i sve to- otkrio je Sale, a potom dao znak žiriju da glasaju.

Ovoga puta glasovi su išli u korist Nađe koju su podržali Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Mili i Snežana Đurišić.

Saša Popović iskoristio je svoju mogućnost da izjednači glasove jer kako i sam priznaje, to mu je najinteresantnije te je dalji tok učinio još zanimljivijim.

i Dejan Vojnović – (21. 10.)

Takmičenje „Zvezde Granda“ mnoge pevače lansiralo je u velike zvezde, ali im je donelo i veliku popularnost te ne čudi što je takmičar Boban Lazić spremao bifteke Mariji Šerifović, a sad zarađuje vrtoglave cifre.

Oni koji su pratili „Zvezde Granda“ znaju da se Boban već proslavio u najpopularnijem takmičenju, a večeras mu je hrabro, na crtu stao Dejan Vojnović (26).

i – (21. 10.)

Mnogima zvuči kao šala, ali večeras je Ceca napustila „Zvezde Granda“ i to zbog Saše Popovića.

Do ove neočekivane situacije došlo je tokom duela Milice Gajić (24) iz Obrenovca i Adele Smajlović koja je tokom prošlog nastupa fascinirala žiri i završila u timu Snežane Đurišić.

Odmah nakon Milicinog i Adelinog izvođenja, Saša Popović nije časio časa te je odmah od žirija zahtevao da glasaju.

Adela je osvojila većinu glasova stručnog žirija, a samo je Mili prednost dao Milici Gajić.

i – (21. 10.)

Duel između sedamnaestogodišnjeg Gorana Dimića iz Žablja i Stefana Tomića koji brani boje tima Đorđa Davida iznenadio je čuvenu osmorku.

Čuvena osmorka dala je prednost Goranu Dimiću koji se izborio za pet glasova, dok su Stefana podržali Snežana i Mili što znači da je momak iz Žablja osvojio mentora i da će od sad braniti boje tima Đorđa Davida.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Valentina Cvetković, Lazar Živanović, Marija Ćirić, Miki Sekulovski, Antonija Čerkez, Boban Lazić, Adela Smajlović, Goran Dimić, Nađa Mujezinović, Stefan Tomić, Milica Gajić i Nikola Savić.

You might also like