ZVEZDE GRANDA – 27. 05. – cela 30. emisija – 6. krug

– 27. 05. – – 6 krug –

Semir Džanković i Milan Bukilić – (27. 05.)

Semir Džanković i Milan Bukilić otvorili su večerašnju emisiju i samom početku pokazali da su zasluženo stigli u ovu faznu takmičenja.

Cecin kandidat Semir, predstavio se numerema „Ne pitaj“ i „Sve je na prodaju“, dok je Milan it tima Đorđa Davida pevao „Cveta trešnja“ i „Kome se raduješ“, a žiri je presudio da su bili podjenako dobri i nagradio ih sa maksimalnim brojem glasova.

Saša Popović zatražio je da se uključi Voja iz bekstjdža, a zatim im saopštio lepe vesti.

Katarina Mulavdić i Nenad Kostov – (27. 05.)

Sjano stilizovani, ali ne tako dobro pevački spremni na sceni „Zvezda Granda“, večeras su se pojavili Katarina Mulavdić i Nenad Kostov.

Milijeva kandidatkinja, Katarina pevala je „Haljina“ i „Bred Pit“, doke je Cecin kandidat odabrao“Zagrli me“ i „Ne zovi me“, a u poslednjem trenutku žiri je glasao i svakome dao po četiri glasa.

Rajo Simonović i Martina Jozinović – (27. 05.)

Nastup o kojem će se sigurno dugo pričati i to iz više razloga je duel Raja Simonovića iz Snežaninog tima i Martine Jozinović koja ove sezone brani boje tima Marije Šerifović.

Numerom „Moja poslednja i prva ljubavi“ Tereze Kesovije talentovana devojka iz Kaknja uspela je da raspameti studio i potpuno očekivano dobije svih šest glasova stručnog žirija i tako sebi obezbedi direktan prolaz u četvrt finale.

Međutim, Rajo ovoga puta nije imao toliko sreće te se izborio za četiri glasa koja ga vode u baraž.

Dženan Rakić i Viktorija Lučić – (27. 05.)

Duelisti koji su izazvali lavinu reakcija ove večeri bili su momak iz Đoletovog tima Dženan Rakić i Viktorija Lučić kojoj je mentor Ceca Ražnatović.

Iako se glasanje nije završilo onako kako su takmičari želeli, svaki savet žirija prihvatili su sa osmehom. Dženan je osvojio pet glasova što znači da će se prvi put boriti u baražu, dok se Viktorija izborila za tri glasa.

Petar Bulatović i Marija Previšić – (27. 05.)

Na grandioznoj sceni „Zvezda Granda“ večeras su nastupili kao peti par Petar Bulatović iz Podgorice i Marija Previšić iz Neuma (Bosna i Hercegovina).

Petar se večeras predstavio sa pesmama „Ko te ljubi ovih dana“ i „Dukat u nedrima“, a Marija „Četiri stađuna“ i „Dat će nam Bog“. Najveća podrška tokom nastupa bili su im mentori Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac.

Ovaj duel završen je rezultatom pet naprema četiri glasa za Petra Bulatovića, a prvi koji je večeras komenatrisao nastup bio je Aleksandar Milić Mili.

Ksenija Tanu i Josip Nedić – (27. 05.)

Večera su kao šesti par nastpili Beloruskinja Ksenija Tanu iz Gomelja i Josip Nedić iz Orašja.

Prvi je zapevao Josip koji je izabrao „Žale godine“ i „Ne znam gde si“, a Ksenija „Ne voliš je znam“ i „Ti me ne voliš“, a velika podrška pored porodice i prijatelja bili su im mentori Viki Miljković i Marija Šerifović.

Ovog puta oba kandidata uspela su da se direktno plasiraju u naredni krug takmičenja, a prvi je njihov nastup komentarisao Đorđe David.

Sara Milivojević i Milica Trajkov – (27. 05.)

Na scenu „Zvezda Granda“ sledeće su izašle kandidatkinje Sara Milivojević iz tima Ane Bekute i Milica Trajkov kojoj je mentor Aleksandar Milić Mili, a nastup prve takmičarke nagrađen je sa 6 poena. Prva takmičarka je izvela romski tradicional „Ederlezi“ i sevdalinku „Aj mene majka jednu ima“, dok je druga kandidatkinja odlučila da večeras peva „Crno i belo“ od Kaliopi i „Slatka mala“ od Jelene Karleuše, za šta je osvojila 4 glasa.

Lidija Matić i Sanja Terzić – (27. 05.)

Pretposlednji su večeras nastupali Lidija Matić kojoj je mentorka Snežana Đurišić i Sanja Terzić iz tima Ceca Ražnatović. Prva kandidatkinja je izvela „Nije ovo naše vreme“ od Verice Šerifović i „Aj vino vino“ od Zlate Petrović, dok se druga takmičarka odlučila za pesme „Zaboravi srce“ od Dragane Mirković i „Udario tuk na luk“ od Snežane Đurišić.

Iz bekstejdža je podršku kandidatkinji Lidiji Matić davao Anid Ćušić, pobednik „Zvezda Granda“ iz sezone 2017/18, koji je otkrio da je sa njom u emotivnoj vezi.

Obe kandidatkinje dobile su po 5 glasova žirija a prva je glasove obrazložila Ana Bekuta, koja je pohvalila nastupe.

Velsan Zulović i Hamza Gušić – (27. 05.)

Prvu emisiju šestog kruga svojim nastupima završili su Velsan Zulović i Hamza Gušić. Momci su dali sve od sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a tome svedoče i glasovi stručnog žirija.

Velsan se predstavio pesmama „Sniježana“ i „Kosa crna oko plavo“, dok je Hamza večeras odabrao numere „Ti me nikad nisi volela“ i „Svirajte mi za Željanu“.

Žiri je na kraju večeri bio mišljenja da su oba takmičara ujednačena, pa se ovaj duel završio nerešenim rezultatom.

Takmičenje su napustile dve dame, Marija Previšić i Katarina Mulavdić.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: .

You might also like