ZVEZDE GRANDA – 28. 10. – cela 6. emisija

– 28. 10. – – 1. krug –

Milica Tomašević i – (28. 10.)

Čarke i rasprave nisu strane u „Zvezdama Granda“, a večeras je žestoko počelo budući da je na samom startu Viki napala Bosanca da je izdao koleginicu iz žirija.

Glasanje nakon duela Milice Tomašević i Andree Suljić iz Krupnja koja predstavlja tim Ane Bekute, izazvalo je lavinu komentara čuvene osmorke, ali i nove svađe među članovima žirija.

Milica se večeras predstavila pesmama „Soba 23“ i „Mrtav bez mene“, dok je Andrea odabrala numere „Vratiću se“ i „Magija“.

Devojke su dale sve od sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a žiri je bio neodlučan kada je glasanje u pitanju. Duel se završio rezultatom 4:3, ali je Saša ostavio mogućnost da kasnije izjednači rezultat.

i – (28. 10.)

Rijad Rahmanović postaje tata, možda je i najlepša vest koju ćete večeras čuti u „Zvezdama Granda“. Naime, takmičar je ovom informacijom oduševio sve u studiju nakon što su on i njegov duelista Danijel Stojičić priredili sjajnu atmosferu na sceni.

Danijel je za večeras odabrao pesme „Anđeo čuvar“ „Moja curice“, dok je Rijad odbarao dva narodnjaka „Ja sam ostavljen“ i „Ti i ja“.

i Katarina Tojagić – (28. 10.)

Smiljana Jeremić i Katarina Tojagić odmerile su snage u narednom duelu u „Zvezdama Granda“, a nakon njihovog nastupa svađa Cece i Bosanca uzdrmala je ceo studio.

Smiljana je odabrala pesme „Mili moj“ i „Kolačići“, dok je Katarina odabrala pesme „Gore od ljubavi“ i „Ja sam dobro“.

Izazivač je odneo pobedu u ovom duleu, pa će tako Smiljana od sada raditi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

i – (28. 10.)

Gligorije Ničić odabrao je za svog protivnika Filipa Cakovića, a nakon njihovog duela Saša Popović je otkrio da je jedan takmičar odustao od snimanja dva sata pred emisiju.

Prvi takmičar je odabrao pesme „Da li bi me volela“ i „Lapsus“, dok je Filip pevao numere „Kao moja mati“ i „Mirjana“.

i – (28. 10.)

Dve šarmante devojke Nataša Vukajlović iz Gradiške i Atomska Mina iz Beograda u narednom duelu pokazale su da im je mesto u „Zvezdama Granda“. Iako je žiri doneo jednoglasnu odluku, Mina je dobila nekoliko kritika koje su podelile mišljenja stručnog žirija i izazvale nove sukobe.

Nataša je za ovo pojavljivanje odabrala pesme „Dve muzike“ i „Ti muškarac“, a Mina je pevala „Neću dugo“ i „Poljupci u zoru“.

Jednoglasnom odlukom žirija Mina je odnela pobedu, dok će Nataša večeras ponovo pevati u baražu.

Kristijan Tuba i – (28. 10.)

U šestom po redu duleu snage su odmerili Kristijan Tuba i Danijel Trajković. Može se reći da je ovo bio pravi narodnjački duel, a momci su se potrudili da razvesele sve u studiju i kraj malih ekrana. Međutim, žiri je nakon nastupa jedva glasao, a čuvena osmorka je bila pri stavu da su večeras nisu bili na visini zadatka.

Kao izazivač, Kristijan je odabrao pesme „Moj bagreme beli“ i „Žena sa zelenim očima“, dok je izazvani pevao numere“Zagrli me“ i „Život me naučio“.

Danijel je odneo pobedu u ovom duelu sa šest glasova, ali žiri nije bio zadovoljan time što su pokazali.

i – (28. 10.)

Melisa Zijadić raspametila žiri , Snežana Đurišić van sebe od sreće kada je čula talentovanu Makedonku na sceni.

Osamnaestogodišnja Melisa izvela je „Proklet da je ovaj život“ i „Rođeni u pravo vreme“, dok je već poznato lice Nikolina Perković pevala „Razmažena“ i „Ja ti priznajem“ .

Kada se završio duel, Saša Popović podsetio je kako su Jašar i Ipče Ahmedovski iz sela Lažani odkale je i Melisa, a zatim je žiri presudio 4:3 u korist Perkovićeve.

i Vlada Iljač – (28. 10.)

Svi se dobro sećate kada je JK tvrdila da Sidik Šabanović može da peva samo u autobusu, a večeras je nakon njegovog nastupa Saša Popović odgovorio na Karleušinu izjavu.

Sidik je ove večeri u duelu nastupio sa Vladom Iljačem iz Makedonije,

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Nikolina Perković, Sidik Šabanović, Andrea Suljić, Filip Caković, Atomska Mina, Danijel Trajković, Smiljana Jeremić, Rijad Rahmanović, Danijel Stojičić, Gligorije Ničić, Nataša Vukajlović i Melisa Zijadić.

You might also like