ZVEZDE GRANDA – 30. 09. – cela 2. emisija

– 30. 09. – – 2. krug –

i – (30. 09.)

Večerašnjom emisijom startovala je druga epizoda šoua „Zvezde Granda“ koji je od ove sezone potpuno promenjem.

Osim novih takmičarskih parova, svaki član žirija na početku emisije dobija broj, tačnije poziciju starog kandidata, kojim mu se dodeljuje mentorstvo.

Tako je ove subote Ana Bekuta na poziciji broj tri, što je znači da je stara kandidatkinja Jelena Prole iz Zrenjanina od ove emisije u njenom timu.

Aleksandar Anastasov i – (30. 09.)

U muškom duelu „Zvezda Granda“ ove nedelje našao se Aleksandar Anastasov iz Velesa koji je bio u ulozi izazivača, dok je random odabirom dobio starog kandidata Danijela Trajkovića (19) iz Kragujevca, predstavnka Snežane Đurišić.

Izazivač se predstavio pop-rok pesmama „Tu noć kad si se udavala“ i „Srce na cesti“, dok je Danijel odabrao narodnjački repertoar i numere „Ponos“ i „Procvetala ljubičica“, a krajnji rezultet zbunio je sve, budući da je žiri menjao odluku.

Ipak, na kraju je odlučeno da 5 glasova ima Danijel, a Aleksandar samo 1.

Lana Agić i Nikolina Perković – (30. 09.)

Ženski duel koji je ove subote prodrmao gledaoce ali i žiri „Zvezda Granda“ dogodio se između Lane Agić iz Leskovca i Nikoline Perković iz Klisa.

Ove dve mlade dame priredile su muzičko-scenski spektakl, ali je Lana za nijansu bila atraktivnija, budući da je skinula pokrete i kostim Tee Tairović čiju je pesmu i pevala.

Lana se u duelu borila pesmama „Maskarada“ i „Daj, daj“, dok je Nikolina to učinila numerama „Dalmatinka“ i „Devojka sa sela“.

Ipak, Lani ni trbušni ples, kao ni kostim nisu pomogli da prođe direktno u sledeći krug, jer je žiri glasao sa 5:2 u korist njene protivnice.

i Đorđe Jovanović – (30. 09.)

Pravi narodnjački duel dogodio se ove subote u „Zvezdama Granda“ između Filipa Cakovića iz Čačka i Đorđa Jovanovića iz Niša. Ipak, niko nije znao šta se dešava iza scene sve dok Saša Popović nije u emisiji otkrio.

Inače, u ulozi izazivača našao se Filip, dok je Đorđe branio boje starog tima Aleksandra Milića Milija i krajni rezultat bacio je Sašu u rebus.

Kako je ishod duela bio 4:3 u Filipovu korist, Saša je imao dilemu.

i – (30. 09.)

Mlada i talentovana pevačica Jovana Bešović našla se večeras u poziciji izazivača u petom po redu duelu u „Zvezdama Granda“. Pritiskom na ceveni taster odabrala je svoju protivnicu, a to je svima dobro poznato lice Atomska Mina koja se nekoliko sezona ranije takmičila.

Jovana je za ovo veče odabrala pesme „Tvrđava od ljubavi“ i „Ljubav fatalna“, dok je Mina odadrala pesme „Dve Muzike“ i „Ne tiče me se“.

Devojke su dale sve od sebe da se pokažu u što boljem izdanju, a tome svedoče i glasovu čuvene osmorke koja je ostala bez teksta nakon ovog nastupa. Duel se završio 4 prema tri u Mininu korist, pa je Saša izjednačio, dok je Marija na kraju dovedena u situaciju da bira.

i – (30. 09.)

Armin Zukić iz Tuzle našao se večeras u poziciji izazivača, dok je za svog protivnika odabrao sunarodnika Sidika Šabanovića kome je do sada mentor bio Dragan Stojković Bosanac.

Izazivač je otpevao numere „Zabranjena ljubav“ i „Ja nisam taj“, dok je iazvani pevao „U lepom starom gradu Višegradu“ i „Čudna jada od Mostara grada“.

Duel se zavšio u Sidikovu korist, dok je Armin dobio jedan glas i večeras će ponovo pevati u baražu. Omah nakon nastupa Saša Popović je otkrio da se Sidik u međuvremenu oženio, a Bosanac je dodao da njegovi roditelji nisu znali za venačanje.

i Tea Stoševska – (30. 09.)

Katarina Tojagić iz Beograda našla se večeras na poziciji izazivača u sedmom po redu duelu u „Zvedama Granda“. Njena protivnica bila je Tea Stoševska koja je ostala kao poslednja devoka u timu izazvanih.

Kaća je otpevala numere „Branim“ i „Minus i plus“, dok je Tea izvela pesme „Provereno“ i „Legtimno“.

Devojke nisu bile na visini zadatka, pa je žiri glasao samo zbog pravila i svi su skoro u komentarima izneli kritike na račun obe pevačice.

Pobedila je Katarina, šest prema jedan u ovom duelu i ona će od sada raditi u mentorskom timu Cece Ražnatović.

i – (30. 09.)

Duel koji je sve fascinirao bio je između dvadesetčetvorogodišnejg momka iz Gruda, Vinka Miloša koji se ove večeri našao u ulozi izazivača, i Rijada Rahmanovića iz tima Viki Miljković.

Vinko Miloš večeras je otpevao numere „Sipajte mi još jedan viski“ i „Ona, ona“, dok je drugi duelista odabrao malo drugačiji repertoar i predstavio se pesmama „Kasno će biti kasnije“ i „Da si lepa kao nekad“.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Katarina Tojagić, Sidik Šabanović, Andrea Suljić, Filip Caković, Atomska Mina, Rijad Rahmanović, , Danijel Trajković, Armin Zukić, Jelena Prole, Jovana Bešović, Vinko Miloš.

You might also like